Het eerste bericht

Dit blog is voor mij een “veilig-genoeg-uitdagend-genoeg” omgeving waarin ik dingen toepas om uit mijn comfort zone te komen. Vaak zullen lezers dit niet eens merken, maar die hoef ik ook niet te overtuigen, ik doe het immers voor mijzelf. :-). Het creëert bij mij bewustwording, als ik me heel ongemakkelijk voel bij het drukken op de “online” knop, waarom is dat dan? Welke gedachten zitten daar achter? Zijn die gedachten terecht? Wat is het ergste wat er kan gebeuren als ik het wel doe? Nou dat ga ik gewoon ervaren.

Klik; online!

Spelfouten? Van hak-op-tak? Onaantrekkelijk? Niet interessant? Allemaal geen probleem, daar zit mijn uitdaging, dat toe te staan en dat los te laten. Het doel is niet om anderen te interesseren, te informeren of te amuseren. Maar voor wie mij wil volgen zal ik wel enige structuur aanbrengen.

Ik zal schrijven over persoonlijke ervaringen, wat mij inspireert op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling en in de loop van de tijd vul ik deze lijst aan.

De eerste overwinning heb ik binnen, zonder al te veel research heb ik dit gelanceerd. Daardoor is er al een procentje aan het balans, gelukkig niet perfect, toegevoegd. De weegschaal die momenteel uit balans is door veel zelfkritiek, onzekerheid en angst om te falen. 

 

Klik hier om terug te gaan naar de startpagina, of blader voor meer blog’s in het menu.

About the author

Beste lezer, leuk dat je geïnteresseerd bent in de persoon achter dit blog. Ik ben een vrouw van 27 jaar jong en heel nieuwsgierig, ik verdiep me graag in het "hoe en waarom". Ik werd weerhouden van vrijuit schrijven omdat er altijd -en gelukkig- andere mensen in mijn ervaringen betrokken zijn. Ook omdat mijn perceptie niet de waarheid is en mijn beleving misschien niet die van hen. Om volledig bij mijzelf te kunnen blijven en over mijn beleving op dat moment te kunnen schrijven, heb ik besloten om anoniem verder te gaan. Wil je met mij in contact komen dan kan dat door een reactie achter te laten of een e-mail te sturen naar; gelukkignietperfect@gmail.com